Sunday, 1 April 2012

EQBAL ZACK FAN PAGE CELEBRATION GIVEAWAY

 
Dalam banyak2 blogger, blogger ni la yang selalu sangat buat Give Away (tp aku selalu tak dapat la) hahaha... Tak kisah la dapat ke tak dapat. Tapi yang pasti dia sangat2 tak kedekut. Ni bukan entry nk bodek ok. Ikhlas... 

Kata orang, kalau kita nak dapatkan sesuatu, kita kena korbankan sesuatu. Maksudnya kat sini, jangan tamak dan jangan pentingkan diri sendiri aje. Blogger yang pernah dapat macam2 award aku rasa, EQBAL ZACK, lagi skali nak bagi GA. Fan Page Celebration Giveaway...

Memang aku tabik spring la kat blogger ni. Humble. Dr to be. Tapi tak tau nak cakap ape. Respect gila lah... Actually ada benda nak tanya kat Abang Eq ni, tapi nanti2 lah. Juz nk mintak pendapat. 

So, hadiah2 GA nya adalah berupa :
DKNY Be Delicious (7ml) x 3
DKNY Golden Delicious (7ml) x 1
CK One (15 ml) x 1
MONT BLANC Legend (4.5ml) x 1
CHROME AZZARO (7ml) x 1


Best kan?? Walaupun aku tak tau apekebenda benda2 ni, tapi nak jugak!! Hahaha... Kalau dia tak cakap, konpem terpikirkan macam2. Tapi bila dah cakap, tau la itu adalah perfume!! Sape gila perfume boleh la cuba nasib....
Caranya mudah... KLIK SINI!!

Then sila 'LIKE' fanpage Eqbal Zack kat sini KLIK SINI

p/s : my idol!!


4 komen-komen:

kay_are said...

memang bro eqbal ni rajin wat giveaway.. ape pun gudluck!

jemarisuri said...

gud luck awak

Pka Rahim said...

hi.. jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Pka Rahim said...

hi..!
jom baca entry baru pka.

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/04/ziela-make-up-by-pka-rahim.html

tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...