Monday, 27 February 2012

APAM DOREMON YANG MENAKUTKAN!!

 

Petang semalam cubaan kali pertama buat apam polkadot version DOREMON... Malangnya langsung tak jadi... Hahahaha... Xtau apa masalah... Kena buat lagi test kali kedua ni. Sebab nampak senang je. Tapi mak aiiihhhhh!!!! Cerewet jugak... Sebab pertama rasanya sebab hitam punya kaler tu tertebuk lubang besar. So jadi comot skit la... Lepas ni kena tebuk kecik aje la lubang dia... Kasi dia punya design smooth skit nk lukis...

Meh tengok macam mana teruknya rupa dia...


 
see... buruk gile... NOBITA pun takmo kawan kalo mcm ni kan.... huhuhu
mata hilang!!!

































 sekor aje yang ada mana... yang lain ,mata xtau kemana



wajah asal nak lukis cmni laaaa....


p/s : pasni kena cuba lagi... doremon dan tweety bird... Ekekekeke...



5 komen-komen:

Melati Qistyna's Mummy said...

Hehehe, cuba pasti jaya :)

Ety said...

Ety ada try buat yang Angry Bird.
buat suka-suka sbb suka menconteng apam polka dot mak Ety. masa tu,
mak buat untuk bagi pada makcik Ety.

belajar dari Dabel AA la buat Angry Bird. alhamdulillah , menjadi.
post gambar kat Facebook, kawan2 cakap comel :)

Dabel Aa said...

kak abby : tu la ingt nk cuba lagi

ety : waaaaa..tahniah dh menjadi ye...hehehhee

Ety said...

@Dabel Aahehe. thankyou to Dabel Aa sbb dah tolong ajar :)

Rafiq Naemah said...

member srh follow blog akak... dieorg ckp polkadot akak comel2...hehe... follow jgk yee..dak baru belajar...
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...