Wednesday, 8 February 2012

" CONTEST : DUIT vs MIMPI by YUI & EZA"




 TASK 1 - Kena teka jumlah duit dalam pic dibawah ni.... Bape eh... Ermmmm....

Jawapan : RM 122.20


TASK 2 - Impian? Emmmm ape eh impian....
 Impian saya, memandangkan saya ni seorang fresh graduate, job seekers... So, saya mengimpikan untuk mendapatkan pekerjaan yang bagus, gaji yang best, then dapat membanggakan family. And selain tu jugak, saya ni buat bisnes apam polkadot, harus lah nak dapatkan ramai customer! Hey kamu, jom le oder polkadot dengan saya... Ekekekee... Murah okey!! KLIK SINI kalo nak tengok apam... (sempat lagi pomot)

Ha, itu aje tasknye... Senang aje kan... So sapa nak join silekan laaa... Mudah aje, hadiah pun lumayan la jugak. Kalau nak tau ape hadiahnya, sila klik2 kat link bawah banner kat atas....

p/s : contest pertama sepanjang berblog. sepanjang?? Uih, lama mana dh berblog ni? Setahun? Dua tahun? Eekekeke... Baru dua hari.... lalalalala....

3 komen-komen:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,apam..nyum2..

good luck dear..

Papa Mifz said...

semoga berjayo...:)

Eza Boom Boom said...

datang round-round ;) menilai entry.. Hihik ;)

All the best :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...