Tuesday, 14 February 2012

PEMENANG 'Best Lifestyle Blog of The Year 2012 FOLLOW BLOG AKU!!!


Assalamualaikum....

Tadi online tengok blog, followers semakin meningkat. Dek sebab join segmen BEN ASHAARI 2 hari lepas. Langkah pertama untuk maju kedepan. Huhuhu... Sesaja join, bosan. Tetiba terkejut besar, bila tengok followers tambah lagi sorang.... Memula 44, pastu tetiba 45... Aikkk...

Tengok2.......

Erkkkk!!!! Macam tak caya pulak kannn... Pemenang " Best Lifestyle Blog of The Year 2012" sempena Malaysia Social Media Week (MSMW)-World Bloggers and Media Social Award 2012 datang ke blog aku ni dan memfollow... Huhuhu sangat2 tak sangka hokey.... Terkejut....

Sapa?? ... Haaaa...



Tahniah buat Eqbalzack, berjaya dapatkan award tuh. Bukan senang tu nak dapat. Semoga suksesss sokmooo dalam apa jua bidang. Seorang lelaki yang perfect, he got everything! huhuhu... Bertuah badan....

And,

Terima kasih bebanyak sebab sudi singgah ke blog buruk ni haaa  lainkali ada masa singgah la lagi ye.... Huhuhu... 



Sekian,
Terima Kasih!

14 komen-komen:

nur said...

wah untung la..

Pendamba Mawar said...

untunglah awakkkkkkkkkkkkkkkk

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhhhh tahniahhhhhhhhhhhhhh =)

Dabel Aa said...

hehehe....


tahniah buat mak dara jugak!!

kakchik@ella said...

eqbalzack?? wahhh .. blog feveret KC tu. dia mmg suka support blogger baru.

shairah said...

untunggg la awop..:)

Nabila Medan said...

wah. abg eqbal dtg lah!
hehe

eqbalzack said...

hehe..terima kasih buat entry ni Enna.
abg eq setiap hari belajar drp blogger2 lain. blog Enna ni cantik, kena selalu puji blog diri sendiri ok. kalau owner blog tak puji sape lagi nak puji kan? :)

ikhlas,

-abg eqbalzack-

Dr Hafiz said...

Congratulation to Enna and kagum juga tengok blogger-blogger otai ni yang sudi menyinggah ke blog newbie...

Dabel Aa said...

@kakchik@ella

huhuhu tu la kakchik, bangga kejap

Dabel Aa said...

@shairah

hehehe jgn jelesssss

Dabel Aa said...

@Nabila Medan

jeles tak? ekekekkee

Dabel Aa said...

@eqbalzack

alamak...dtg komen pulak...hahaha lagi la terharu...terima kasih puji blog ni.... pas ni kena puji blog sendiri la pulak...huhuhu

Dabel Aa said...

@Dr Hafiz

Thanks doc...sy pn terharu doc sudi singgah ke blog sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...