Thursday, 16 February 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?


Kenapa mahukan blog dikritik?

Sebab, kita tak nampak apa yang tak kena pada blog sendiri. Melainkan ada yang tegur tentang blog kita. Mungkin ada kesilapan or kesalahan berblog yang kita dah buat dan tak perasan benda tu. So, sila la tegur kalau ada apa yang tak kena pada blog ni....

p/s : sila la kritik... and i will kritik2 your blog jugak... ekekekeke...

22 komen-komen:

LINDAHERY said...

hai singgah sini...

malas nk kritik boleh ??? hihihi

Fendy said...

blog yg HasrulHassan letak tu kan..knpa nak perkenalkan diri sush sgt?..heheh"

harap kritikan saya tak menyebabkn admin terasa..meh kritik blog saya

http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-tanya-kau-berani.html

Dabel Aa said...

@Fendy

hahaha...masalahnya saya tatau pun blog sy jd pilihan encik HasrulHassan. Dan Encik HasrulHassan amik intro sy tu kat 'about me' sy kat atassss tu haaaa....

Pka Rahim said...

tulisan macam nak sama kale ngan background. hehe :)

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

miSs tyNa said...

okay ja ^^

apisv2 said...

dtg nak kutuk. hehe
dtg gak kt blog acik ;p
http://www.apisv2.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Mohd Ridwan said...

Kritik : Blog archive ngan shoutbox takde kew...

Ktitik kembali : http://wwwmohdridwan.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nurul Aisyah said...

letak warna ceria skit..heheh

kritik saya lak

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

e-Zo94 said...

tak tau mengkritik

http://blogbudaksengal.blogspot.com

Qarr Jalil said...

salam..nak kritik ni..

semua ok..tq..wakakakka

karmilaillang said...

blog kemas dan teratur...happy blogging

http://anugerahcinta86.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

dyabunga said...

cuba tukar layout..nmpak agak serabut..huhu

jom kritik blog dya jugak
http://yayabunga.blogspot.com/2012/02/segmen-kau-berani-kritik-blog-aku-tak.html

Pamie said...

hurm..kalau mata kelabu asap,tak nampak kot tulisan tu,hehe :D

SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

Azhafizah[フィザ] said...

hai,dari segmen yang sama

kritikan:better buatpost background warna putih.lebih mudah dan mesra mata untuk membaca ^^

jemput kritik di blog fiza pulak ^^
azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

Nur Syamimi Jamaludin said...

Dari segmen yang sama..
Jom kritik secara berhemah..

Blog nie cantik dah..tapi mungkin kurang kaler kot..Tapi mungkin jugak admin suka kalet klabu kan..:)

Diera Tekikushika said...

hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

FL blogh0use said...

yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

cik Lily said...

Hai, salam perkenalan.
Boleh je kan main singgahsinggah. Jum singgah cik Lily pulak.

http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

anyway cuba elakkan guna wall transparent ni, leceh nak membaca pulak..=)

Fadzmie Mohamad said...

Overall design dah okay. Cuma part komen tu kalau boleh letakkan background kaler putih sama macam bahagian entri. And, letak shoutbox. ;)

Daddylicious said...

tak berani nak kritik woo...hehe!

lisa said...

nak kritik apa ye.. hehe hm yg prob dia cuma bahagian komen ni je. kalau baca time rushing, nak cari link komen and nak klik, agak payah jugak lah. kdg2 tersasar dah termasuk link lain.. tulisan semua okay :)

twynzshophouse said...

SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...