Saturday, 24 March 2012

BAUCER BUKU 1MALAYSIA

 


Yey!! Rupanya ada lagi rezeki aku kan. Walaupun dah setahun tinggalkan kampus, tapi sekarang ni aku masih lagi bergelar pelajar. Selagi belum konvo, selagi tu la kita digelar pelajar. Hehehe....

Beberapa minggu lepas, kawan aku ada mesej cakap yang aku ni masih layak dapat baucer buku 1Malaysia. So takkan aku nak ke Kedah semata2 nk ambik baucer tu. Kalau tak amik, rugi gak... RM200 tuuuuuu rembat novel boleh gak 10 buah. Haaaa.... So, aku mintak tolong kawan aku yang masih ada kat kolej. Then aku pos la kad matriks!!

Semalam aku ajak my BFF aku, Leenda pegi kutip2 la apa2 yang patut kat sana... Nak tau ape yang aku beli...

 semua skali RM212.40

Semua benda aku rembat, kertas dabel A 2 ring, kertas warna, kertas kajang 4 pack, riben2, gam, salotape siap amik bekas dia, everything!! Tapi tu semua yang adik2 aku punye la... Aku punya??? Haa tuuu riben2 dengan buku riben n buku gubahan.... Yang lain, takdakk!!

p/s : akhir bulan ni tamat tempoh tau... so sapa yang masih ada balance tu, cepat2 la habiskan... 


1 komen-komen:

Zamani said...

Zam pun baru dpt last minit mgu lps! tapi tak sempat lg g kedai buku
hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...