Thursday, 22 March 2012

RUNNING MAN AKAN DATANG KE MALAYSIA APRIL 2012!!!

 
Berita baik buat peminat RUNNING MAN!!! Something gud news aku dapat kat FB tadi. Tapi tak tau la betul ke tidak, rasa macam betul... Menurut Sumber, CONFIRMED!!!

 sumber KLIK SINI

RUNNING MAN nak datang Malaysia dijangkakan pada 13-14 April ni dan akan buat penggambaran kat KLCC... Fuyo!! Mesti meriah gile macam sambutan kat Thailand & China kan??? Pergh!!! Malaysia ni kan ramai yang minat RUNNING MAN termasuk aku!!

Tak sabar laaaa nak tunggu!!! Haishhh!!! 

p/s : baru dapat tau yang news ni tak betul....soooo sorry ye... KLIK SINI utk kepastian

8 komen-komen:

ira. said...

News ni ekceli tak betul .
Tgok ni ,http://www.facebook.com/RunningmanReonningmaen/posts/401801073164936
hehe ptg tadi pun dah terexcited lebih :)

Dabel Aa said...

laaa yeke.....lorrrr sedihnyeee

SyUhAdA said...

alaaaaaaaa..sedihnya..

Mr. E'raz Fadli said...

Terjah dari blog Mak Dara..

ttp://blueranger-theonlyone.blogspot.com/

Puan Gojes said...

morning syg :) datang dari segmen mak dara :) i'm done follow u here too :)

http://puangojes.blogspot.com/2012/03/ini-link-saya-sila-promote.html

Puan Gojes said...

ala, kotak shoutmix mana erk? mmm

are_lin@yu said...

singgah sini..ayu xknl sngt ni..ktggalan zaman lah saya..huhu

Dabel Aa said...

puan gojes : xde shoutmix...hehehe...belum buat lagi

alinayu : kamu patut knl...xrugi tgk RUNNING MAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...